30-08-09

Week 17/18 Dwars door Grijsloke

De voorlaatste trainingsweek werd een rustige trainingsweek met maar 4 trainingen waaronder één wedstrijd ter voorbereiding nl. Dwars door Grijsloke op zaterdag. Deze wedstrijd werd in de planning opgenomen omdat er naar het schijnt enkele hellingen in zitten. Na het lopen van deze wedstrijd kan ik dit enkel maar beamen. Doordat er drie rondes (1 kleine en 2 grote) dienden afgelegd te worden was dit wel een wedstrijd die door de toeschouwers goed gevolgd kon worden. Bij de start had ik me voorgenomen er een goede training van te maken en wat op reserve te lopen. Toen het startschot klonk was ik echter meteen weg en merkte ik dat ik wat vlug liep voor de eerste kilometer. De eerste kleine ronde en de eerste grote ronde werd er een mooi tempo gelopen zonder echt in het rood te gaan. Bij het ingaan van de derde ronde hoorde ik enkele lopers naderen. Voor mij het sein om een tandje bij te steken en iets te verdapperen. Enkele kilometers verder hoorde ik niemand meer in de rug maar zag ik nog enkele lopers in het bereik. Hierdoor bereikte ik de finish in 1u09min 36 sec. Tevreden al vraag ik mij af wat de juiste afstand van deze 10 mijl was. De gps toonde 16.4km, de gemiddelde tijd op de uitslagenlijst is berekend op 16.459m. Volgens mij was deze 10 mijl dus net iets meer dan 16km095m. Na de wedstrijd kwam ik nog bloggers Gert Luyckx en Cremke tegen. Er werd nog even reclame gemaakt voor Deinze - Bellem een halve marathon die echt de moeite waard moet zijn ergens halverwege november. Vandaag stond dan nog een uitlooptraining van 22 km op het programma. En in tegenstelling tot gisteren liep het van geen meter. Te veel getraind, gisteren te diep geweest. Hoe dan ook had ik volgende week ma,di en wo trainingen gepland ik denk er nu sterk aan maandag een extra rustdag in te lassen. Deze week werden 71 km afgehaspeld.

17:04 Gepost door dominiek in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

nieuw Net jouw blog ontdekt, een mooie wedstrijd gelopen, knappe tijd op zo'n zwaar parcours. We liepen blijkbaar samen de marathon in Brussel, ik waarschijnlijk wel een uur langer.

Gepost door: Dirkjogt | 31-08-09

schitterende tijd Als je op dit parcours zo'n tijd kan lopen, zonder dan nog tot het uiterste te gaan, dan zit de conditie echt wel goed. Zorg maar dat je volgende week niet helemaal achteraan staat bij de start - er zullen er daar wel een heel pak zijn die je zouden in de weg lopen. En zeker geen sanitaire stop op 3 minuten voor de start :-)

Gepost door: gert | 31-08-09

Reclame Mooie reclame, alvast bedankt, en hopelijk kan je er bij zijn bij hopelijk nog meer bloggers dan vorig jaar

Gepost door: cremke | 01-09-09

De commentaren zijn gesloten.